Professional Nanny

Nanny's van hoge kwaliteit

Professional Nanny zoekt een betrouwbare nanny van hoge kwaliteit voor de ouders en verzorgt al het papierwerk rond de in dienst treding bij de ouders, de maandelijkse facturatie en de training, begeleiding en coaching van de nanny. Nanny's kunnen 40 uur per week werken, twee of drie dagen of een paar middagen. Nanny's wonen niet bij de ouders in, maar gaan 's avonds weer naar hun eigen huis.

Een nanny binnen het kinderopvang systeem (Professional Nanny)

De Wet Kinderopvang regelt de officiele kinderopvang door nanny's aan huis of in hun eigen woning (gastouders). Professional Nanny is een geregistreerd gastouderbureau binnen dit systeem en dat geeft ouders recht op kinderopvangtoeslag (als ze voldoen aan de criteria van de Belastingdienst).

Een nanny buiten het officiele kinderopvang systeem (Professional Nanny PLUS)

Professional Nanny PLUS biedt oplossingen voor ouders en nanny's die buiten het officiele kinderopvang systeem vallen of geen behoefte hebben aan kinderopvangtoeslag. Dit maakt dat ook ouders die een Engelstalige of anderstalige nanny zoeken, bij mij terecht kunnen voor bemiddeling.

Professional Nanny PLUS zorgt dat nanny's legaal in dienst komen en verzorgt de benodigde contracten. De Nanny Academy verzorgt de training en begeleiding van nanny's (ook in het Engels).

De zoekopdracht

Als u wilt dat ik een nanny voor u zoekt, kunt u eenvoudig het contact formulier invullen of een email sturen naar info@professionalnanny.nl. Ik neem dan contact met u op en stuur u de belangrijkste informatie per email. Ouders kunnen mailen, om al hun vragen beantwoordt te krijgen. Als alles duidelijk is, maken we een afspraak voor een bezoek van mij bij de ouders thuis. We stellen dan samen een zoekprofiel op met alle eisen en wensen zijn opgenomen. We ondertekenen eenbemiddelingsovereenkomst en als de inschijfkosten zijn voldaan, start ik de zoektocht naar een nanny die past bij uw gezin. Zodra ik iemand heb gevonden die voldoet aan het profiel volgt er een kennismakingsgesprek met de ouders en kunnen we kijken of er een goed "klik" is.