Professional Nanny

Kosten

Een nanny of gastouder met kinderopvangtoeslag (Professional Nanny)

Het eerste kennismakingsgesprek met ouders is bij Professional Nanny altijd gratis! Wanneer ouders besluiten om mij een zoekopdracht te geven, betalen ze daar € 25,00 voor.

Nanny

Als er een nanny is gevonden, brengt Professional Nanny € 75,00 in rekening voor de VOG, inschrijving in het Personenregister (register bij DUO voor het dagelijks controleren van de VOG) en de opstart van de registratie van de nanny op het adres van de ouders in het Landelijk Register Kinderopvang.

Maandelijks betalen de ouders het salaris van de nanny (uurtarief x aantal gewerkte uren), plus de bureaukosten van Professional Nanny. Voor 1-3 kinderen is dat € 0,75 cent per kind per uur, voor 4-6 kinderen wordt het € 0,60 cent per kind per uur.

Gastouder

Een gastouder is al geregistreerd op haar eigen adres, dus daar kan de opvang meteen van start gaan zonder extra kosten.

Maandelijks betalen de ouders het uurtarief van de gastouder (x aantal uren afgenomen opvang) en de bureaukosten van Professional Nanny. Deze zijn € 0,75 cent per kind per uur. Als een gastouder exlusief met Professional Nanny samenwerkt wordt dit tarief verlaagt naar € 0,60 cent.

Wanneer een gastouder met al haar ouders overstapt naar Professional Nanny, wordt er voor de ouders een offerte gemaakt die overeenkomt met de kosten die ze gewend zijn te betalen.

Kinderopvangtoeslag
Ouders die voldoen aan de voorwaarden van de belastingdienst, hebben binnen het kinderopvangsysteem recht op kinderopvangtoeslag. Professional Nanny is een geregistreerd gastouderbureau (LRK nummer: 429008661), met dit nummer en het registratienummer van de nanny op het adres van de ouders, of het registratienummer van de gastouder op haar eigen adres, kunnen de ouders kinderopvangtoeslag aanvragen. Het maximale uurtarief is € 6,52 per kind per uur in 2022. Het gezamenlijk inkomen van de ouders, bepaald het percentage van dit bedrag dat ze terugkrijgen. Voor meer informatie en een proefberekening, kunt u terecht op de website van de Belastingdienst Toeslagen


Nanny zonder kinderopvangtoeslag (Professional Nanny PLUS)

De ouders betalen € 25,00 voor het zoeken van een nanny.

Als er een geschikte nanny gevonden is, betalen de ouders € 225,00 euro voor de contracten en de VOG. Als er een volledig dienstverband is, kan Professional Nanny de salarisadministratie opstarten bij een salarisadministratiekantoor. Dit kost eenmalig € 150,00 voor Professional Nanny en € 12,10 per maand voor het salarisadministratie kantoor. Als er een training op maat noodzakelijk is, wordt daar een aparte offerte voor gemaakt. De training kan de volgende onderwerpen bevatten: pedagogiek & ontwikkelingsfasen bij kinderen, dagstructuur en voeding, hygiene & veiligheid, het nanny-vak, wegwijs in Amsterdam en contracten, financiën en belastingen.

De maandelijkse betalingen van de nanny kunnen via Professional Nanny PLUS lopen, maar dat hoeft niet. De maandelijkse facturatie onder de Regeling Dienstverlening aan Huis (factuur, specificatie voor de nanny en jaaropgaven) kost € 15,00 per maand. Voor een risico-inventarisatie, evaluaties, training en coaching kan een offerte op maat samengesteld worden. Het uurtarief van Professional Nanny PLUS is € 42,00 per uur.

Alle prijzen van Professional Nanny PLUS zijn inclusief 21% BTW.