Professional Nanny

KOSTEN

ZOEKOPDRACHT


Kennismakingsgesprek is gratis!


Vacature uitzetten nanny 25,00


Gastouder zoeken 25,00

NANNY BIJ OUDERS THUIS

Bureaukosten (per maand)

1-3 kinderen € 0.90

per kind per uur


4-6 kinderen € 0,75

per kind per uur

Maximaal € 125,00 per gezin

GASTOUDER

Bureaukosten (per maand)

1 kind € 0,90 per uur

Maximaal € 50,00 per gezin


> 1 kind € 0,75 per kind per uur

Maximaal € 75,00 per gezinEen nanny of gastouder met kinderopvangtoeslag (Professional Nanny)

Het eerste kennismakingsgesprek met ouders is bij Professional Nanny altijd gratis! Wanneer ouders besluiten om mij een zoekopdracht te geven, betalen ze daar € 25,00 voor en tekenen we een bemiddelingsovereenkomst.

Als we een nanny zoeken bij de ouders thuis, zet ik een vacature uit, selecteer ik de kandidaten en voer ik een eerste gesprek met ze voordat ik ze voorstel aan de ouders. Dat bespaart ouders veel tijd en moeite omdat ze alleen kennis hoeven maken met de gescreende kandidaten.

Als we een gastouder zoeken, zoek ik in het Landelijk Register Kinderopvang naar gastouders in de aangegeven stadsdelen of postcode gebieden. Ik speur, waar nodig, het internet af naar contactgegevens en check met de gastouder of er plek is op de gewenste dagen. Daarna stuur ik de ouders de gegevens van de bschikbare gastouders door zodat ze een kennismaking kunnen plannen.

Nanny

Als er een nanny is gevonden, brengt Professional Nanny de kosten in rekening voor de VOG, inschrijving in het Personenregister (register bij DUO voor het dagelijks controleren van de VOG). Bij elkaar € 46,35. Deze zaken zijn o.a. nodig voor de registratie van de nanny op het adres van de ouders in het Landelijk Register Kinderopvang. De nanny betaald de verplichte kinder/EHBO cursus. De ouders betalen de kosten die de gemeente in rekening brengt voor de registratie in het Landelijk Register Kinderopvang (leges).

Gastouder

Een gastouder is al geregistreerd op haar eigen adres, dus daar kan de opvang meteen van start gaan zonder extra kosten. Maandelijks betalen de ouders het uurtarief van de gastouder (x aantal uren afgenomen opvang) en de bureaukosten van Professional Nanny.

Wanneer een gastouder met al haar ouders overstapt naar Professional Nanny, wordt er voor de ouders een offerte gemaakt die overeenkomt met de kosten die ze gewend zijn te betalen.

Kinderopvangtoeslag
Ouders die voldoen aan de voorwaarden van de belastingdienst, hebben recht op kinderopvangtoeslag. Professional Nanny is een geregistreerd gastouderbureau (LRK nummer: 429008661), met dit nummer en het registratienummer van de nanny op het adres van de ouders, of het registratienummer van de gastouder op haar eigen adres, kunnen de ouders kinderopvangtoeslag aanvragen. Het maximale uurtarief is in 2023 € 6,73 per kind per uur. Het gezamenlijk inkomen van de ouders, bepaald het percentage van dit bedrag dat ze terugkrijgen. Voor meer informatie en een proefberekening, kunt u terecht op de website van de Belastingdienst Toeslagen


Een Nanny zonder kinderopvangtoeslag (Professional Nanny PLUS)

Het kennismakingsgesprek is gratis. Als de ouders mij een zoekopdracht geven, betalen ze € 25,00 voor het zoeken van een nanny.

Als er een geschikte nanny gevonden is, betalen de ouders € 150,00 euro voor het contract en de VOG. Meestal is dit een contract van 3 dagen of minder onder de Regeling Dienstverlening aan Huis.  De betalingen kunnen via Professional Nanny lopen, dat kost 15,00 per maand inclusief een factuur, specificatie voor de nanny en voor beiden een Jaaropgave.

Als een nanny meer dan 3 dagen voor een gezin gaat werken, worden de ouders officieel werkgever en is er eensalarisadministratie en ARBO dienst nodig. Professional Nanny kan de salarisadministratie opzetten bij een extern administratiekantoor voor 12,10 per maand. Professional Nanny rekent hiervoor eenmalig € 200,00.

Er kan een aparte offerte gemaakt worden voor een training op maat als de nanny geen pedagogische opleiding heeft gevolgd. De training kan de volgende onderwerpen bevatten: pedagogiek & ontwikkelingsfasen bij kinderen, dagstructuur en voeding, hygiene & veiligheid, het nanny-vak, contracten, financiën en belastingen.

Ook voor een risico-inventarisatie op locatie, evaluatie gesprekken en of coaching van de nanny kan een offerte op maat samengesteld worden. Het uurtarief van Professional Nanny PLUS is € 42,00 per uur.

Alle prijzen van Professional Nanny PLUS zijn inclusief 21% BTW.