Professional NannyKidzi is een kleinschalige, huiselijke kinderopvang voorziening voor kinderen van 0-4 jaar in Diemen Sniep (De Wissel 1).

Er is opvang mogelijk op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag van 8.00 - 18.00. UItbreiding van deze tijden kan in overleg.

Kidzi is van Daniëlle Zwennicker. Ze heeft 20 jaar ervaring in de kinderopvang, een MBO-4 diploma en is na haar registratie in het Landelijk Register Kinderopvang, klaar om te starten!

Daniëlle biedt professionele kinderopvang aan in een vertrouwde huiselijke omgeving. Ze heeft een nieuwe eensgezinswoning met alle voorzieningen voor kleinschalige kinderopvang en een fijne tuin.

Kidzi werkt met het VVE prgramma Uk & Puk. Dit programma stimuleert spelenderwijs de taalontwikkeling en voorschoolse vaardigheden van de kinderen.

Kidzi werkt samen met Professional Nanny, waardoor ouders recht hebben op kinderopvangtoeslag.

Het uurtarief bedraagt 7,90 euro per uur + 0,60 cent bureaukosten. Gezonde voeding, een warme maaltijd tussen de middag en luiers zijn opgenomen in de uurprijs.

Hebt u interesse in een plaats voor uw kind bij Kidzi? Ga dan snel naar de website: www.kidzi.nl of stuur Daniƫlle een email via: info@kidzi.nl