Professional Nanny

Gastouders vangen kinderen op in hun eigen huis. Ze kunnen maximaal 6 kinderen opvangen en zijn geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang waardoor de ouders recht hebben op kinderopvangtoeslag.

GASTOUDERS

Als gastouder werk je vanuit je eigen woning, ben je zelfstandig en verantwoordelijk voor je eigen kleine kinderopvang bedrijfje. Je voldoet aan de eisen van de Wet Kinderopvang, past je huis aan, koopt je eigen speelgoed en knutselmateriaal in, werft klanten, verzorgt je eigen planning en plaatsing, onderhoudt de contacten met ouders en houdt de uren bij. Professional nanny verzorgt je registratie in het Landelijk Register Kinderopvang (als je die nog niet hebt), regelt de maandelijkse facturatie naar de ouders en maakt je verdiensten aan je over. Je krijgt twee gratis trainingen per jaar en alle begeleiding die je nodig hebt. We doen samen de evaluatiegesprekken met de ouders en jaarlijkse risico inventarisatie. De meeste gastouders zijn ZZPér omdat je dan minder belasting betaald en je kosten kunt aftrekken.

Jij bepaalt zelf je uurtarief per kind per uur, daar komen voor de ouders de bureaukosten van Professional Nanny bovenop. Als je met meerdere bureaus werkt zijn de bureaukosten 0,75 per kind per uur en als je excusief met Professional Nanny werkt, wordt dat 0,60 per kind per uur. Je kunt binnen het algemene pedagogisch beleidsplan je eigen werkplan opstellen en je bepaalt zelf het aantal kinderen (max 6) en de dagen en tijden waarop je werkt, welke leeftijd kinderen je op wilt vangen (0-4, 0-12, 4-12) en wat je de kinderen/ouders biedt voor het uurtarief wat je vraagt. Hierbij kun je denken aan voeding (biologisch, met of zonder warme maaltijd etc), luiers, flessevoeding etc.

Er zijn veel gastouders gestopt de afgelopen jaren en samen met de personeels problemen in de kinderopvang, zorgt dat voor veel vraag van ouders en heb je een goede kans om snel voldoende kinderen te kunnen opvangen om een goed inkomen te verdienen (meer dan je in de kinderopvang kunt verdienen). Als je wilt starten als gastouder, help ik je graag met het opzetten van je bedrijfsplan en het maken van keuzes daarin.

- Ben je al gastouder? en ben je op zoek naar een (ander) gastouderbureau met een persoonlijke aanpak en oog voor jouw belangen? Dan zit je goed bij Professional Nanny! Klik hier voor meer informatie.

- Ben je als ouder op zoek naar een gastouder? Klik dan hier voor meer informatie.